Bring the Christmas spirit into your house with Scheepstra Bloemen

Kerstdecoratie
De feestdagen staan weer voor de deur. Nog even en het is kerst! Kerst is van oudsher dé periode waarin woonkamers rijkelijk worden versierd en kerstlampjes, accessoires en natuurlijk de kerstboom samen zorgen voor dat typische knusse kerstgevoel. Scheepstra Bloemen draagt graag bij aan dat kerstgevoel en biedt daarom volop keuze aan sfeervolle kerstbomen en kerstdecoratie.


In onze bloemenwinkel in Amsterdam vindt u volop inspiratie voor uw eigen kerstinterieur en kunt u op uw gemak onze collectie kerstdecoratie bekijken. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook leuk om vrienden of familie een leuke kerst mee te bezorgen. Bekijk ons aanbod en laat je inspireren.

Aankleding van locaties
Voor veel mensen is de periode rondom kerst een fijne en gezellige, maar ook drukke tijd in het jaar. Geen tijd om in deze eindejaar drukte uw huis of bedrijf van een passende kerstsfeer te voorzien? Wij ontzorgen u graag door de aankleding op uw locatie te verzorgen. Neem voor meer informatie of het doorgeven van uw wensen contact met ons op.


Fijne feestdagen!